Gedung Kantor

Wiwit wiwitan taun 2020, virus COVID-19 nyebar ing saindenging jagad, kanthi serius mbebayani nyawane masarakat. Perusahaan kami aktif investasi ing produksi massal produk topeng sing mumpuni, lan nggunakake tumindak praktis kanggo nglindhungi masarakat, saengga luwih akeh kulawarga bisa tuku topeng pelindung pribadi sing murah lan murah.

Office Building

Jiangmen Yanyang Trading Co., Ltd.

Didirikan ing taun 2008. Perusahaan iki bermarkas ing Nomer 18 Xinyi Road, Distrik Ji Shanghai, Kota Jiangmen, Provinsi Guangdong.

"Kanggo nglindhungi kulawarga kita"

Jiangmen Yanyang Trading Co., Ltd. didegaké ing taun 2008. Perusahaan iki duweke kantor pusat ing No. 18 Xinyi Road, Ji Jiji District, Jiangmen City, Provinsi Guangdong.
Kita minangka perusahaan teknologi modern sing nggabungake penjualan, pengujian lan layanan. Komitmen kanggo pathokan rantai industri merek keperawatan Tiongkok, saliyane karo pirang-pirang teknologi anyar lan sistem manajemen mutu sing sampurna sing nuwuhake standar industri internasional, perusahaan iki uga dilengkapi tim manajemen teknis lan tim inspeksi kualitas 50 wong, lan duwe 10 lini produksi otomatis, ora mung njamin output produk, nanging uga njamin standar kualitas produk.