Hubungi Kita

Jiangmen Yanyang Trading Co., Ltd.

Alamat

No. 18 Xinyi Road, Ji Jiji District, Jiangmen, Guangdong, China

Telpon

Telpon: +86 (750) 3808 355 

Ponsel: + 86-139 2468 2964

Jam

MON ~ SAT: 08:00 nganti 20:00

SUN: 10:00 nganti 18:00

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita