Babagan Kita

pringed_logo

Jiangmen Yanyang Trading Co., Ltd. didegaké ing taun 2008. Perusahaan iki duweke kantor pusat ing No. 18 Xinyi Road, Ji Jiji District, Jiangmen City, Provinsi Guangdong. 

Kita minangka perusahaan teknologi modern sing nggabungake penjualan, pengujian lan layanan. Komitmen kanggo pathokan rantai industri merek keperawatan Tiongkok, saliyane karo pirang-pirang teknologi anyar lan sistem manajemen mutu sing sampurna sing nuwuhake standar industri internasional, perusahaan iki uga dilengkapi tim manajemen teknis lan tim inspeksi kualitas 50 wong, lan duwe 10 lini produksi otomatis, ora mung njamin output produk, nanging uga njamin standar kualitas produk.

Wiwit wiwitan taun 2020, virus COVID-19 nyebar ing saindenging jagad, kanthi serius mbebayani nyawane masarakat. Perusahaan kami aktif investasi ing produksi massal produk topeng sing mumpuni, lan nggunakake tumindak praktis kanggo nglindhungi masarakat, saengga luwih akeh kulawarga bisa tuku topeng pelindung pribadi sing murah lan murah. 

pringed (1)
Since the beginning of 2020, COVID-19 virus has spread worldwide, seriously endangering the lives of the people. Our company actively invests in mass production of qualified mask products, and uses practical actions to protect the people, so that more families can purchase low-cost and high-quality personal protective masks.

Produk topeng sing diproduksi dening perusahaan kita tundhuk karo standar China GB 2626-2006 / GB 2626-2009, lan standar internasional CE EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR & USA NIOSH, lan bisa menehi perlindungan lengkap kanggo pangguna. Sanajan ing wektu sing paling angel, kita mutusake tuku serat sing dileburake ing China supaya produk bisa memenuhi persyaratan uji coba sing paling ketat. 

Ing proses produksi, kita nuruti standar internasional kanggo mesthekake yen bahan baku nduweni kualifikasi lan resik, supaya ora ana bebaya infeksi sing didhelikake ing proses produksi, lan kanggo mesthekake ora ana risiko nyuda efisiensi filtrasi sajrone kemasan lan transportasi. Kabeh upaya digawe kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk protèktif sing paling dhuwur. 

Kita nampani pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik, lan kanthi tulus ndedonga supaya virus COVID-19 bakal diilangi secepat mungkin, saengga masarakat ing saindenging jagad bakal nampa tanah kelairan gratis kasebut maneh.

certificate (1)
certificate (1)
certificate (2)
certificate (2)