Warta

  • 1 April: Ringkesan saben dina babagan kasus coronavirus anyar ing China

    Dianyari: 2021-04-01 | id.nhc.gov.cn Tanggal 31 Maret 31 wilayah tingkat propinsi lan Korps Produksi lan Konstruksi Xinjiang ing daratan Tiongkok nglaporake 16 kasus infeksi anyar sing dikonfirmasi (10 kasus impor, 3 ing kotamadya Shanghai, 3 ing provinsi Guangdong, 2 ing provinsi Jiangsu, 1 ...
    Waca liyane